Zelené potraviny

 

Zelené potraviny - Chlorella pyrenoidosa, Mladý ječmen, Zelený ječmen
..............................................................................................................................................................................

Zelené potraviny - řasa Chlorella pyrenoidosa 



Chlorella pyrenoidosa je jednobuněčná sladkovodní zelená řasa a zároveň
plnohodnotná potravina vhodná k dlouhodobému užívání. Chlorella je
nejbohatším zdrojem chlorofylu na světě. Chlorella obsahuje růstový faktor
CGF, dále na vitaminy, minerály, aminokyseliny, nukleové kyseliny a další
látky nezbytné pro dobrý zrak. 
Velikost balení Chlorella: 300g = 1200 tablet, každá tableta váží 250mg.
Balení vystačí na 3 měsíce.

Firma GW udělala skvělou věc pro nás pro všechny:
Balení Chlorelly navýšeno na 330g - 1320 tablet, při zachování původní ceny
.
Kvalitní 100% řasa chlorella, žádné přísady! 

Chlorella stimuluje imunitní systém, pomáhá regenerovat tkáně, celkově
zbavuje tělo toxických látek, napomáhá hojení a celkovému ozdravení 
organismu. Chlorella pyrenoidosa obnovuje acido-alkalickou rovnováhu. 
Chlorella se uplatňuje při léčbě alergie, kožních, srdečních, revmatických
a zažívacích potíží, působí proti virovým infekcím. Chlorella pomáhá při léčbě 
cukrovky, osteoporózy a jiných nemocí. Chlorella účinně čistí střeva.
Chlorella pomáhá také při prevenci i léčbě rakoviny, včetně rakoviny tlustého
střeva.

Chlorella je vhodným doplňkem zdravé výživy.

Chlorella Pyrenoidosa pomáhá povzbudit metabolizmus, čistit organizmus a
dodává do těla vše co mu chybí. Sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa je
v tomto směru ideálním pomocníkem.
Co Chlorella pyrenoidosa umí? Užívání tabletek chlorella pyrenoidosa má
velký vliv na naše zdraví. Chlorella pomáhá zvýšit celkovou odolnost organismu,
chrání buňky a tkáně před působením volných radikálů, reguluje hladinu
cholesterolu a tlak krve. Chlorella je vhodným potravinovým doplňkem pro
prevenci nádorových onemocnění, podporuje regeneraci tkání při poškození.
Chlorella slouží jako prevence při chorobách srdce a cév, zvyšuje účinnost
inzulínu a kontroluje hladinu cukru v krvi, dokáže eliminovat lépe se
vypořádat se stresovými situacemi a vyčerpáním, pomáhá řešit zánětlivá
onemocnění vnitřeních orgánů a kloubní onemocnění.

Proč je chlorella tak unikátní?

Nejúčinnější látkou chlorelly, je takzvaný růstový faktor - Chlorella Growth Factor,
CGF. Extrakt ze sladkovodní řasy. Díky tomuto faktoru obsahuje aminokyseliny,
peptidy, glykoproteiny, polyamidy, některé vitaminy, minerální látky a stopové
prvky. Chrorella patří k nejstarším organismům na Zemi. Ze všech rostlin obsahuje
nejvíc chlorofylu. Chlorella pyrenoidosa je nejhodnotnější z potravinářsky
využitelných řas a nutričně nejbohatší.
Řasa chlorella pyrenoidosa Green Ways se pěstuje na Tchaj-wanu. Množí se v
čisté filtrované vodě. 
Chlorelový prášek je slisován do tabletek, které drží svůj tvar, protože řasa
je přirozeně lepivá. Chlorella pyrenoidosa Green Ways je 100% přírodní bez
chemických barviv, plniv, pojiv, což dokazuje i sytě smaragdová zelená barva
tabletek.  Chlorella nabízí komplexní výživu ve formě, která je pro lidský
organismus dobře využitelná. Omlazuje organismus očistou. Chlorella
pyrenoidosa podporujebuněčnou regeneraci, zvyšuje kapacitu imunitního systému
a je prevencí řady onemocnění.
...............................................................................................................................................................................

Zelené potraviny - Zelený ječmen - Mladý ječmen

Zelený ječmen je zpracován natolik šetrně, že obsahuje celé spektrum živých
enzymů. Enzymatická aktivita byla změřena u 20 známých enzymů, jako např.
superoxid dismutáza, kataláza, cytochrom oxidáza a dalších.

Mladý ječmen je svěží, enzymaticky živý nápoj plný vitamínů, minerálních látek,
stopových prvků a aminokyselin. Představte si rostlinku
mladého ječmene, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a dynamicky roste
směrem vzhůru ke slunci. V tomto období přímo saje nesmírné množství živin a
energie ze země, vody, vzduchu a slunce. V oblasti jeho užitku jsou více jak
třicetileté zkušenosti. Na účinky ječmenné šťávy bylo vypracováno několik
desítek vědeckých prací a studií. 

Velikost balení: 220g kvalitní sušené šťávy,
zaručuje maximální vstřebatelnost organizmem! Balení vystačí na 3 měsíce.

Taktéž navýšeno množství Mladého ječmene v balení
o 30g - při zachování původní ceny.

Mladý ječmen - unikátní látky: 
Mladý ječmen obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více
vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa, ale o polovinu méně
fosforu - prvku, který přebývá ve většině poživatin. 
Mladý ječmen - složení : Obsahuje také významné množství manganu a zinku. 
Mladý ječmen obnovuje acido-alkalickou rovnováhu. Je 2x účinnější než špenát,
nejucelenější zásadotvorná strava. Zelený ječmen obsahuje vitamíny, které
aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů.

Mladý ječmen má vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady
B: B1,B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové, kyseliny pantotenové a cholinu,
příbuzného vitamínu B.

Co Mladý ječmen umí? Mladý ječmen příznivě působí na detoxikaci organismu.
Mladý ječmen podporuje střevní peristaltiku a působí proti zácpě. Mladý ječmen 
snižuje riziko rakoviny jiných civilizačních chorob. Mladý ječmen snižuje tělesné
achy, osvěžuje dech, snižuje kyselost nitřního prostředí, obnovuje acido-bazickou
rovnováhu, příznivě působí na hormonální systém, dlouhodobě lepšuje psychiku,
normalizuje hladinu cukrů v krvi a pozitivně ovlivňuje funkci slinivky - vhodný pro
diabetiky, taktéž pro bezlepkovou dietu.

Extrakt Mladého ječmene má vysokou výživnou hodnotu. Ječmen se opatrně sklízí
po dosažení výšky 20 až 22 cm a stáří do 28 dnů. V této fázi má nejvyšší výživnou
hodnotu. Šťáva ječmene se získává jemným lisováním a filtrací. Využitím vysoce
vyspělého technologického procesu (sušení trvá 3 až 5 sekund při teplotě 31°C) 
dojte tak k extrakci vody a výsledkem je velmi výživný ječmenný prášek. Tento 
prášek je 100% přírodní produkt, není pasterizován a je maximálně vstřebatelný.  

Pěstování Zeleného ječmene: 
Náročné standardy výroby Zeleného ječmene prodražují náklady, přesto ale David Sandoval trvá na pěstování organickou cestou, tj. zásadně bez použití pesticidů a herbicidů. Sklízíme mladé listy ječmene v době, kdy dosahují 20 až 25 centimetrů, neboť v této prvotní fázi růstu vykazují nejvyšší obsah aktivních složek. Při délce 40 cm již výtěžnost látek výrazně klesá. Ječmen je pěstován společně s Vojtěškou na více než 1100 hektarech panenské půdy, na ploše bývalého sladkovodního jezera v Utahu. Tisíce let docházelo ke splachování minerálních látek z okolních hor do jezera. Zároveň se usazovaly organické zbytky. Po vyschnutí jezera ležela půda ladem stovky let v polopouštní krajině. Dnes je obdělávána šetrným rotačním způsobem. Vojtěška se pěstuje s ječmenem střídavě, v souběžných pruzích proto, aby v krajině nevznikla jednotvárná a nepřirozená monokultura. Vojtěška dodává půdě dusík, který přirozeně zvýší obsah chlorofylu v listech ječmene.Vyšší nadmořská výška přispívá k vysokému obsahu bílkovin. Každoroční střídání plodin a pěstování v půdě bohaté na minerály zajišťuje výživnou hodnotu sklizně.
...............................................................................................................................................................................

Proč zelené potraviny firmy Green Ways - zelený ječmen?

Produkty firmy Green Ways jsou ty nejkvalitnější na našem i světovém trhu. Firma
se dlouhodobě zaměřovala na vývoj takových zpracovatelských metod, které zaručí
spotřebiteli tu nejvyšší kvalitu. Mladý ječmen Green Ways je v současnosti
nejšetrněji zpracovaný zelený práškový nápoj na světě. Tyto metody a postupy, o
kterých se můžete podrobně dozvědět dále v textu o chlorelle a ječmeni, umožňují,
aby chlorella a ječmen byly 100% čisté, se známkou "košer", tzn. bez použití
jakýchkoliv pojiv, plnidel, stabilizátorů a barviv. K pročištění a oddělení
chlorellových buněk od kultivačních nečistot se nepoužívají žádné chemikálie,
ale bezkonkurenční komplex mikroskopických filtrů a odstředivek. Samozřejmostí
je organické pěstování obou potravin a neposledním důležitým bodem, 
zaručujícím nejvyšší kvalitu, je i místo pěstování obou produktů.
Mladý ječmen Green Ways není pouze vysušená a nadrcená travní masa, ale
opravdová šťáva zachovávající si díky zpracovatelským postupům maximum
nutričních látek, vitamínů, enzymů, fytolátek, a stopových prvků, tak jako v čerstvě
vylisované šťávě. Je tudíž mnohem více koncentrovanější než výrobky z usušených
a podrcených listů ječmene, které tím obsahují i vlákninu. Díky tomu, že
neobsahuje nestravitelnou travní vlákninu může být téměř 100% vstřebán.  
Mladý ječmen a řasa Chlorella Green Ways jsou 100% přírodní produkty,
nepasterizované, bez jakýchkoliv přísad. 

Zelené potraviny - Chlorella, Zelený ječmen, Mladý ječmen detoxikují náš organismus.

Chlorella má schopnost vázat na strukturu své buněčné stěny nebezpečné
látky a odvádět je z těla. Jedná se především o těžké kovy (např. rtuť či
kadmium), zbytky léků apod. Nestravitelná část vlákniny navíc mechanicky
podporuje očištění střevní stěny od usazených nánosů, zlepšuje střevní
peristaltiku a pomáhá předcházet zánětlivým procesům.

Mladý ječmen obsahuje obrovské množství přírodních antioxidantů, které
vychytávají volné radikály. Ty vznikají nejen při metabolismu, ale také v kůži
při opalování a jsou jednou z hlavních příčin poškození DNA a následného vzniku
nádorových onemocnění. Volné radikály hrají významnou roli v rozvoji mnoha
dalších chorob.

Mladý ječmen a Chlorella snižují kyselost  vnitřního prostředí a tím významně
podporují růst správné střevní mikroflóry a naopak potlačují rozvoj plísní a
kvasinek, se kterými se často setkáváme např.po podávání antibiotik. Oba
produkty rovněž posilují imunitu organismu a mají významné protizánětlivé
účinky.

V zelených potravinách zakoupených ode mne je ukryta moc přitomného
okamžiku.
Je v nich ukryto kouzlo žití, umění bytí, které se skrze mne a proetřednictvím
zelených přenáší do vašeho osobitého bytí.
Je v nich ukryta přidaná hodnota, Podstata prastarého, ale zcela fungujícího
zákona přitažlivosti.

Mějte se moc krásně a rozhodněte se, dle vašeho vnitřního přesvědčení.

Síla zeleného není v tom, že si řekneme:
"zkusím to a uvidím", ale v pravidelném jezení zeleného, a současně, s vědomým
podílením se na vytváření svého nového zdravého Já. (myšlení, vyjadřování se,
sportovní aktivita, masáže, strava, pitný režim, pokora, láska k sobě
samému i k bližnímu svému).
.............................................................................................................................................................................

 

Zelené potraviny (pro nové uživatele):

Jak ječmen, tak řasu je nejlepší brát asi 20 min. před jídlem, ráno nalačno před
snídaní, potom půl hodiny před obědem a nakonec asi půl hodiny před večeří.
Krásně připraví trávicí trakt a jídlo je mnohem lépe stráveno. Pokud si dáte
zelené v jinou dobu, nic se neděje.
Z důvodů zvykání doporučuji první týden pít
jednu čajovou lžičku ječmene (rozmíchat v šejkru ve studené vodě, vypít a ještě
zapít stejným množstvím vody) pouze dvakrát denně, ráno a třeba před večeří.
Od druhého týdne pít ječmen už třikrát denně. Je dobré každý doušek chvíli
válet v puse, prospěšné látky se již od dutiny ústní začnou vstřebávat do těla.

Řasu nastupujte postupně, každý další den vždy jednu přidejte. Tzn: první den
jednu ráno (rozkousat), jednu před obědem, jednu před večeří, zapít ječmenem
nebo vodou;

první den  1-1-1
druhý den 2-2-2
třetí den    3-3-3
čtvrtý den 4-4-4,... 
a tak zvyšovat, až bude tmavozelená stolice a
na té dávce řasy zůstat. ( preventivně kolem 20 řas denně, u dětí poloviční
dávka)

Zelené potraviny
vyčistí trávicí trakt a zbaví ho všech toxických nánosů. Obnoví přirozenou
mikroflóru ve střevech- střeva jsou centrem naší imunity. Dále upraví
překyselené prostředí v těle (v takovém prostředí vznikají záněty, plísně
a většina nemocí). Celkově vyživí organismus, dodají tělu enzymy, pomocí
chlorofylu pomůžou léčit různé záněty.....První měsíc se tělo adaptuje a
většinou lidé žádnou podstatnou změnu nevnímají
(kromě zvýšené energie), druhý měsíc nastává dost razantní čištění organismu
(ve střevech je asi 8kg uloženého balastu, který tam nemá co dělat). Asi u 30%
lidí může dojít k dočasnému zhoršení stavu (např. ekzému, nadýmání,...), což
je známka, že se uvolňuje velké množství toxického balastu a vylučovací
systém to nemůže 
zvládnout. Kdyby u Vás něco podobného nastalo,
dejte mi vědět, dávky se mohou dočasně snížit. No a od 
třetího měsíce 
už nastává u většiny lidí zlepšení.  Princip je jednoduchý - tělo se zbaví
jedů, 
posílí se (a to opravdu hodně) přirozená imunita a ta už si léčí vše 
sama.

Od Vás to chce jediné - pravidelně jíst a pít zelené potraviny (když je budete
dobře snášet, což je u většiny lidí, je možné dávky zvyšovat, čím více, tím
lépe, jde to pak rychleji, předávkování není možné) a hodně pít, nejlépe vodu,
klidně z kohoutku. Řešíte- li nějaký zdravotní problém nebo jste vystaveni
velké psychické či fyzické zátěži, přidávejte řasu na 50 - 80 denně, ječmen 

pijte kdykoli bez omezení.

Přečtěte si pozorně příbalové letáky uvnitř obou produktů.
Kromě lidí s autoimunitním onemocněním (zde se musí
nastupovat velice pomalu, aby se imunita nezvýšila příliš rychle), jsou zelené
potraviny vhodné pro všechny věkové skupiny, včetně těhotných žen i miminek.
Na obalu je uvedeno "pro děti od 3 let" čistě z důvodu nebezpečí vdechnutí.
Malé děti zelené potraviny většinou milují a velice rychle se zbavují problémů
(např. ekzémů), virózy a angíny se jim vyhýbají nebo je překonají poměrně
rychle a bez antibiotik.

Léky berte v hodinovém odstupu od zelených potravin. No a když se Vám k 
tomu  
podaří trochu zdravěji jíst , nevidím důvod, proč by Vám zelené
nepomohly. 

Jedna lžička ječmene má v sobě živiny a vitamíny jako dvě velké brokolice, 
20 řas jako velká mísa zeleninového salátu.

Cokoli Vás bude
zajímat nebo budete na sobě pozorovat nějaké změny, dejte mi vědět, rád Vám
poradím. Ječmen nebo najemno rozdrcenou řasu je vhodné používat i z venku,
na odřeniny, popáleniny, otevřené rány, bércové vředy, atd. Nasypete-li trošku
prášku přímo na poraněné místo (ječmen chvilku pálí, ale dá se to vydržet),
hojivost je až čtyřnásobně rychlejší.
Řasu je dobré rozkousat (možno i polykat) a potom zapít, chutná jako dýňové
semínko, působí proti zubnímu kazu, aftům, oparům, prostě dezinfikuje vše, kudy
prochází. Zároveň bělí zuby (odstraní veškerý plak a bakterie) - večer po
vyčištění rozkousejte pár řas, zapijte a zbytek řasy, co se Vám nalepí na zuby,
se během noci postupně rozpustí. Mám to vyzkoušené na sobě.

Jak řasu, tak ječmen, milují i naši domácí mazlíčci,  (pejsci často
upřednostňují řasu, kočičky mají rády oboje, ječmen buď pijí ve vodě nebo jim
ho nasypte do žrádla, zejména kočkám, které nechodí ven, plně nahradí kočičí
trávu, kterou potřebují pro lepší trávení). Zvířátkům zelené spolehlivě
upravuje zažívání, mají krásnou lesklou srst a řasa i ječmen jsou výbornou
prevencí mnoha dalších zdravotních problémů zvířat.

Přeji Vám hodně
zdraví a trpělivosti, výsledky se nedostaví hned, ale už hodně lidí, které
osobně znám, se zbavili letitých problémů a věřím, že i Vám zelené potraviny
pomohou. Sami je s ženou, dvěma chlapci a pejskem jíme denně několik let a
vyřešily nám spoustu zdravotních problémů (a neměly jsme jich málo!). Jsem za
to neskonale vděčný a proto také šířím informace o "zelených" dál.

 

Zkušenosti ZP

S užíváním zelených jsem
začala před půl rokem. Samozřejmě, že jsem se ze začátku potýkala
s určitou nedůvěrou s váhala jsem, zda do zelených peníze investovat
či ne. Po prostudování odborných materiálů, vyslechnutí pozitivních účinků,
vlivů a zkušeností ostatních lidí od mé vynikající poradkyně jsem se rozhodla
zelené osobně vyzkoušet. Jelikož jsem se navíc v té době již 5 měsíc
léčila s diabetem 1. stupně řekla jsem si, že nemám co ztratit a dnes vím,
že jsem udělala správné rozhodnutí.

Počátky užívání nebyly lehké,
musela jsem si zvyknout na pravidelné dávkování a také specifickou chuť
produktů. Byla jsem ale připravená na to, že musím vytrvat, než se prokazatelné
výsledky dostaví. Pracuji ve školství, což je
často psychicky dost vyčerpávající. Večer jsem častokrát chodila z práce
úplně bez energie a v zimním období jsem bojovala s virózami. Již po
několika měsících pravidelného užívání jsem na sobě pozorovala výrazné zlepšení
psychické i fyzické kondice, cítím se teď celkově pozitivněji naladěná a hlavně
musím zaklepat, že jsem za letošní zimu nezastonala, ač už se nemoc vystřídala
na všech členech mé rodiny. Největší radost mi dělá fakt,
že se mi výrazně zlepšily kontrolované hodnoty při testech, které každé dva
měsíce absolvuji v rámci diabetické kontroly. Nejedná se pouze o pokles
hodnot např. triglyceridů a cholesterolu v krvi, ale byla
mi dokonce snížena dávka inzulinu o dvě jednotky!....a přestaly mi padat vlasy.

Mé obecné užívání je 3x denně lžička Mladého ječmene, cca 20-25 ks Chlorely. Stále nemohu uvěřit, že jsem
konečně objevila něco, co opravdu pozitivně funguje na lidské zdraví a není to
jen marketingový tah, jak je v dnešní době bohužel mnohdy zvykem. Se
zelenými určitě nepřestanu a každému budu jen doporučovat!


 

ZELENÉ POTRAVINY A OBDOBÍ
TĚHOTENSTVÍ  A KOJENÍ


 
Velmi častým dotazem na přednáškách,
v elektronické poště i po telefonu je, jak se zelenými potravinami
v období těhotenství a kojení. Mnoho žen se obává v těchto, pro ně
velmi důležitých životních údobích, zelené potraviny užívat, či je začít
užívat.

    Pokud Mladý ječmen či Chlorellu již
dlouhodobě užíváte ještě před početím, máte jistotu, že většina škodlivin je
z Vašeho organismu již odstraněna a užívání zelených potravin během
těhotenství i kojení nepřerušujte. Zelené potraviny dokonale nahrazují různé
multikomplexy vitamínů a minerálů určené pro těhotné ženy a kojící matky. Navíc,
jak ječmen, tak i řasa působí jako adaptogeny, to znamená, že harmonizují
činnost jednotlivých orgánů a systému v těle. A to je nutné ohlídat
především v tak náročných obdobích, jakými jsou doba těhotenství a kojení.

     Pokud chcete zelené potraviny začít užívat
v době těhotenství a kojení, také se nemusíte ničeho obávat. Jedinou
komplikací může být příliš razantní zahájení užívání řasy v době  pokročilejšího těhotenství, kdy rostoucí plod
má již v těle matky obsazeny všechny volné prostory a nechce se mu o ně
příliš dělit s vlákninou řasy. V tomto případě je nutné začínat
s užívání řasy velmi pozvolna, aby "souboj o místo" mezi těmito životními
radostmi neodnášela budoucí maminka nepříjemnými pocity. Takže začněte 1
tabletou řasy ráno po dobu 3-4 dnů, pak přidejte 2. tabletku na noc, opět na
3-4 dny, pak i 1 tabletu v poledne a tak postupně stoupejte až na dávku
3x6-8 tablet denně.

     U Mladého ječmene, vhledem k tomu, že
vlákninu neobsahuje, můžete začít dávkování rychleji, vystoupat na dávku 3x1
lžička denně během 3 dnů, vždy po jedné lžičce.

     V období kojení lze zelené potraviny
nasazovat bez obav podle běžných schémat.

     Rozhodně se nemusíte obávat skutečnosti,
že se zahájením užívání zelených potravin v době těhotenství a kojení, kdy
dochází k vyššímu uvolňování jedovatých látek z Vašeho organismu,
ohrozíte plod či miminko. K vylučování těchto látek z těla dochází především
přes ledviny a stolici, částečně přes pokožku. Nijak významně se nezvyšuje ani
podíl škodlivin v mateřském mléce.

     Naopak, živiny ze zelených potravin
přechází do mateřského mléka a s nimi i spousta energie a dobré nálady,
což jistě na svém miminku budete pozorovat. A kdyby náhodou bylo Vaše miminko
příliš v noci čilé, zkuste si zelené potraviny brát nejpozději kolem 16.
hodiny odpolední, aby příliš energie dodané miminku neznamenalo pak Vaše
nevyspání.

     Těhotenství i doba kojení jsou nesmírně
náročnými obdobími v životě ženy. Zátěž, která je na jejich organismus
kladena, je velmi vysoká a vyžaduje komplexní a dostatečný přísun živin,
prevenci poruch imunitního systému, zmírnění různých nepříjemných pocitů a
příznaků, které mohou těhotenství provázet. Všeobecně je známo, že čím je dítě
déle kojené, tím lépe prospívá, je méně nemocné a významně se posiluje vztah
mezi ním a matkou. Je dobře, že v posledních letech se dlouhodobé kojení
stalo "módou" a že velmi přibývá maminek, které kojí déle jak půl roku i rok. Tím
větší je to ale zátěž pro organismus těchto maminek.

     Zelené potraviny jsou ideální možností jak
organismus na těhotenství připravit, samotné těhotenství si pak v pohodě
vychutnat. Usnadní Vám i průběh porodu a rekonvalescenci po porodu a zabezpečí
pro období kojení i dostatek živin jak pro Vás, tak i pro Vaše miminko. Od toho
se pak odvíjí i Vaše dobrá nálada a skvělá kondice. Miminko to od Vás odkouká a
zapamatuje si na celý život, že to zelené, co maminka pije a polyká je určitě
velmi dobré, protože je to ta nejhodnější a nejkrásnější maminka na světě. A
bude to chtít samo také vědomě vyzkoušet.

     Tak neváhejte a tu radost mu dopřejte.


 

Zelené potraviny a poruchy krevní
srážlivosti

     Nejprve příklad z nedávné praxe.

     Pacient, 21 let, od 2/2001 léčen pro
poruchu patologicky zvýšené srážlivosti krve, která byla náhodně zjištěna při
chirurgickém výkonu během odstranění krevní sraženiny z jedné z žil
pravé horní končetiny. V předchozí anamnéze měl již podobnou příhodu
v roce 2000. Proto byl odeslán na specializované hematologické pracoviště
ke komplexnímu přešetření stavu. Z léků začal užívat preventivně Anopyrin
100 mg 0-1-0. Pro případný další chirurgický zákrok by byla nutná důsledná
předoperační příprava nízkomolekulárním Heparinem, aby se předešlo následné
pooperační trombóze projevující se nejčastěji v oblasti hlubokých žil
dolních končetin.

     Při vyslovení podezření na toto onemocnění
byl u něj proveden krevní rozbor zaměřený na jednotlivé složky krevní
srážlivosti, kde se opravdu prokázala porucha celkem 3 faktorů protrombinové
aktivity a současně bylo vysloveno i podezření na imunokoagulopatii, kdy
narušený imunitní systém vyrábí patologické protilátky, které způsobují
zvýšenou srážlivost krve. Protože klasická medicína v těchto případech
nabízí pouze paliativní (neřeší příčinu, pouze se pokouší mírnit důsledek)
léčbu, kdy se podávají léky ředící krev, rozhodl se pacient pro užívání Mladého
ječmene, byť mnoho klasických lékařů v těchto případech zeleninu a vše
zelené striktně zakazuje z důvodu zvýšeného příjmu vitamínu K, který
srážlivost krve zvyšuje.

     Během užívání MJ docházel na pravidelné
kontroly do hematologické poradny, kde se postupně laboratorní nález
stabilizoval a závěr z posledního laboratorního vyšetření zní - všechny
parametry hemokoagulačního vyšetření jsou v normě, kontrola za 6 měsíců.
Pacient se cítí subjektivně v pořádku a během užívání MJ nikdy nepozoroval
sebemenší náznak zhoršení zdravotního stavu ve smyslu poruchy krevní
srážlivosti.

     Protože dotazy na užívání zelených
potravin při současné antikoagulační léčbě (Anopyrinem, Warfarinem, Lawarinem)
jsou velmi časté, lze tohoto příkladu z praxe využít i v tomto směru
k rozptýlení obav, že zelené potraviny nějak dramaticky ovlivní krevní
srážlivost. Pokud se nejedná o akutní a rozsáhlý žilní uzávěr, zejména
hlubokého žilního systému dolních končetin, případně stav po akutní plicní
embolizaci, pak se není čeho obávat.

     Zelené potraviny patří totiž mezi
adaptogeny a tudíž jejich účinek na organismus směřuje především
k harmonizaci činnosti všech orgánů a systémů a k úpravě jejich
funkcí k normálu. A to jak v případě funkce zvýšené či nadměrné, tak
i funkce zpomalené či nedostatečné.

     Důležité je zelené potraviny používat
systematicky, pravidelně a dlouhodobě. U poruch s podezřením na takzvaný
autoimunitní charakter je nutné při nasazování zelených potravin začínat
s nimi opatrně, pozvolna a dávku zvyšovat postupně. Jde o to, aby imunitní
systém těla mohl být jimi směrován k úpravě své činnosti a nikoliv, aby po
prudkém zahájení užívání zelených potravin imunita skokově vzrostla, což by se
v tomto případě mohlo projevit zvýšenou produkcí patologických
imunokomplexů a zdravotní stav uživatele by se pak jistě i zhoršil.

     Tolik tedy k Vašim častým dotazům na
téma: lékař mi zakázal v potravě vše zelené.....


 

                         Zelené potraviny, zkušenosti celé rodiny

        (atopický ekzém, Crohnova choroba, borelióza, vysoký cholesterol...)

K zeleným
potravinám jsem se dostala v roce 2009, po narození mého druhého syna
Jakuba. Ve dvou měsících se mu objevil atopický ekzém a během dalšího měsíce ho
měl po celém tělíčku. Vyzkoušeli jsme všechno možné a nakonec skončili na
kortikoidech, což jsem odmítala a v tu chvíli se mi do ruky dostaly zelené
potraviny. Musím dodat, že já jsem v roce 2003 onemocněla Crohnovou
chorobou. Následovala léčba kortikoidy, diety a vlny střídajících se křečí při
jakémkoliv snězeném, pro mne nevhodném jídle. Po roce medicínské léčby, jsem si
vyhledala léčbu alternativní, díky které jsem mohla znovu otěhotnět. Důvod,
proč se mému druhorozenému synovi objevil atopický ekzém, který nikdo předtím
v celé rodině neměl, byl jasný. Vyrůstal, v mém léky zanešeném a
překyseleném těle, i přesto, že se narodil 3 roky po tom, co jsem už žádné léky
neužívala. Dříve jsem takové věci neřešila, ale kdyby se mi v té době
dostali zelené potraviny do ruky a já se mohla vyčistit, vyživit a odkyselit,
věřím, že Kubíkovi by se atopický ekzém neobjevil. V tom mají dnešní nastávající
maminky obrovskou výhodu.

Vrátím se
ale zpátky k ekzému. Nejdříve mi kamarádka přinesla mladý ječmen a já ho
začala pít 2 krát denně čajovou lžičku. Po čase jsem přidala i Chlorellu, ale
jelikož jsem byla člověk s Crohnovou chorobou, sice v klidovém
stádiu, ale s velice citlivým zažíváním na jakékoliv pro mne nevhodné
jídlo, kdy jsem nemohla čerstvou zeleninu a v podstatě nic zdravého, aniž
by mi nebylo špatně, zařadila jsem Chlorellu do mého jídelníčku s pozvolně
nastoupaným dávkováním. Já jedla zelené potraviny a syn je dostával do tělíčka
díky kojení. Řešili jsme si zdraví oba dva zároveň, aniž bych si to
uvědomovala. Soustředila jsem se na syna a jeho ekzém, ale zároveň jsem si
pomalu řešila mé střevo.

Ze začátku
se synovi ekzém malinko zhoršil, ale bylo mi vysvětleno, že v rámci
čištění se to může stát a byl mi doporučen krém SKIN-KAP, který ekzém neřeší,
ale v akutním stádiu zklidní a ekzém nesvědí. Se zelenými potravinami a
krémem jsme prošli vlnou zhoršení a pak už následovalo jen zlepšení. Když začal
syn jíst příkrmy, rozdrtila jsem mu chlorellu do nastrouhaného jablka, do
kašičky a jakmile mněl první zoubky baštil si jí sám. Ječmen pil s vodou
z flaštičky, ráno - večer půl čajové lžíčky a chlorelly měl v té době
6 denně. Následující léto, kdy bylo synovi rok a půl, když ho sluníčko lehce
opálilo, se mu objevili na místech kde mněl ekzém nejvíce bílé neopálené fleky.
Takže pod kolenami, na rukách a hlavně v obličeji. Sice po ekzému ani
památky, ale tohle mě trochu vyděsilo. Přidala jsem mu tedy více zeleného a
další léto se žádné bílé fleky neobjevily. Dnes budou Kubíkovi 4 roky,
chlorellu miluje, baští jich 20 denně, a když má chut a potřebu sedne si
k dózičce a sní jich třeba 60. Ječmen pije 2 krát denně čajovou lžičku a
ekzém na nás jukne, jen když se Kubíkovi oslabí imunita a to v podobě
malého flíčku v záhybu pod levým kolínkem. Já ho sice vidím, ale syn o něm
ani neví, jelikož to není nic, co by ho svědilo a obtěžovalo. Je to takový
signál, který mi vždycky připomene, jaké trápení, bychom s ním  měli, kdyby se do naší rodiny nedostali zelené potraviny.

No a já si
díky jim vyřešila své zdravotní problémy. Mohu jíst co chci, mohu v jídle
hřešit a všechno s chutí sníst, aniž by mi bylo špatně a trpěla pocitem
nadýmání. Po Crohnově chorobě ani památky a to jen díky dvakrát denně čajové
lžičce ječmene a 40 chlorell denně. A to nemluvím o energii, kterou díky nim
mám o tom, že už nemám křeče v nohách, že mi přestaly krvácet dásně a
zpevnily se nehty. Zkrátka moje tělo dostalo konečně tu správnou výživu.

A abych
nezapomněla na zbytek rodiny. Starší syn prodělal v 11 letech boreliózu,
od té doby oslabená imunita, únava a dva roky střídání antibiotik. Co začal
jíst a pít zel. potraviny, únava se vytratila, imunita se posílila a borelióza
díky tomu nevystrkuje růžky. Občas se dostaví malá viróza, kdy zůstane 3 dny
v klidu doma, zvýší si dávky zeleného, proloží horkým čajem a viróza je
pryč. Bude mu 16 let, je na dávkách cca 50 chlorell denně, přesně nevím,
protože jeho ruka, když sáhne do dozičky s chlorelou, tak to stojí za to a
dvě vrchovaté lžičky ječmene.

Manžel měl
vysoký cholesterol, běžná únava a bolesti kolen ze sportu. Začal jíst zelené
potraviny poctivě a cholesterol si tím srovnal, únava je pryč a kolena ho už
nebolí. Dneska jí zelené potraviny jen jednou denně, prý si na to večer
nevzpomene, ale i při minimálních dávkách 20 chlorell denně a jedné vrchovaté
čajové lžičce ječmene drží cholesterol na uzdě.

Jojo,
kdybych k tomu přišla dřív, nemusela jsem se stresem a stravou propracovat
ke Crohnově chorobě, Jakub nemusel mít ekzém, Honza tolik antibiotik a manžel
vysoký cholesterol. Teprve ted vidím jak důležitá je prevence a proto chápete,
že tohle jsem si nemohla nechat pro sebe a s láskou s radostí začala šířit
zelené potraviny ve svém okolí i dálJ.

                                    Renata P.,Golčův Jeníkov, leden 2013


 

Moje zkušenosti se zelenými
potravinami  a  epilepsií

 

       Mé pravnučce v 5-ti letech
lékaři diagnostikovali epilepsii. Protože její babička z otcovy strany tuto
nemoc má již mnoho let, bralo se to v rodině jako nechtěný dárek, který lze v
takovém případě u některého děcka očekávat jako dědičné zatížení. Znala
jsem  zkušenost MUDr. Liebkeho, který
svému dospělému synovi postiženému epilepsií dával až 150 tablet Chlorelly
denně a nemoc byla tímto způsobem po  1,5
roce vyléčena. Nechtěla jsem se vzdát pocitu, že i tomuto dítěti může být
pomoženo. Matka dítěte, má vnučka, se tvrdě ohrazovala dědičností a neměla
zájem toto experimentování, jak tomu říkala, na malém děcku zkoušet.

     Prosadila jsem své
přesvědčení a s pomocí malé Káji, která byla ochotna za figurky koníčků v
jakékoliv podobě a velikosti Chlorellu chroupat a popíjet zelený ječmínek.
Začaly jsme brát Chlorellu dle MUDr. Laciny od 1 tablety první den, 2 tablety
druhý den a tak jsme je navyšovaly až na 15 ks denně. Kája to velice dobře
snášela. Bolesti hlavy jí ustaly a tak jsme se s její matkou dožadovaly
lékařské kontroly, což nám paní doktorka odmítla s tím, že Kája musí léky
užívat i nadále. S tímto doporučením jsme se nesmířily a obrátily jsme se na
jiného lékaře v Hradci Králové. Ten jí léky snížil a po dalším půlroce všechny
léky odebral. Přesto ale konstatoval, že u malých dětí je i toto možné, ale že
většinou musí užívat léky celoživotně.

       Je tomu již rok, co Kája
žádné léky nebere. Stále chroupá Chlorellu, s ječmínkem trochu lajdačí, protože
tablety si bere sama, ale ječmínek jí musí matka připravit a namíchat sama a ta
občas zapomíná. Důležité ale je, že malá Káje ja dnes zdravá. 

Zdena Jenková, Jičín

 

Pozn.

Dr. Frank Liebke (německý lékař),
pracuje více jak dvacet let s chlorelou. Provedl několik studií - např. vliv
amalgámových zubních výplní na zdraví člověka a také publikoval - poslední
titul Dr. Chlorella.

 

Dr. Miloslav Lacina (český lékař) -
provedl několik vhledových studií na produktu Maldý ječmen  od společnosti Green Ways. Výsledky publikuje
společnost v knize - Kniha o nápoji z trávy.


 

ZP - CESTA K VĚČNÉMU MLÁDÍ

Milý zelenáči,

Chtěla bych se s vámi podělit o moje zkušenosti s Ječmenem a
Chlorellou pyrenoidosou od společnosti Green Ways.

Ještě tak před čtyřmi roky jsem se zajímala o bylinky, které
by mi
vyčistily tělo, ale zároveň jsem hledala na trhu produkty, které by mi
doplnily potřebné vitamíny. Co se týče ovoce a zeleniny v obchodech, tak jsem
byla vždy skeptik, protože jsem si dovedla představit, jakou cestu musí urazit,
aby se k nám dostaly na trh a pak ke mě domů na stůl. A než tu cestu
absolvovaly, tak jsem byla přesvědčená, že veškeré vitamíny se bohužel
vytratily.

Pak jsem potkala Haninu, dnešní mojí dobrou kamarádku a ta
mi nabídla právě ječmen a chlorellu. Při prezentaci jsem byla okamžitě
přesvědčená, že je to to pravé, co jsem dosud hledala, neboť zelené potraviny
nejen organismus čistí, ale zároveň i sytí, takže takové to 2 v 1.

Pravda je, že jsem byla tou dobou (bylo mi 58 let)
přesvědčená, že zuby se mi kývají proto, že už na to mám věk, kyčle, kolena,
revmatické klouby se snažila nepřipouštět a i to jsem omlouvala věkem. Jak jsem
byla tehdy překvapená, když po měsíci, se mi usadily zuby, zatáhly krčky a
přestal se dělat zubní kámen. Hurá, takže paradentoza zažehnána. No pak přišlo
další překvapení. I když je pravda, že jsem to plíživé vylepšení mého
zdravotního stavu nezaregistrovala okamžitě. Jednou při vyklízení myčky, jsem
si všimla, že nenosím talíře po jednom, jak mi to dříve dovolovaly moje revmatické
klouby, ale ejhle, nesu těch talířů rovnou šest a nic nebolí. Za čas jsem si
při úklidu uvědomila, že mě nebolí kolena. Pak přestaly bolet kyčle a také jsem
si uvědomila, že se mi zlepšilo moje vždy špatné spaní.

Nyní je mi 61 let, zelenáčky beru již třetím rokem a
za tu dobu jsem nezamarodila. Hledala jsem ještě další uplatnění, a tak
jsem si z ječmene a nehydratačního krému začala dělat masku na obličej.

Přestala jsem chodit ke kosmetičce. K zubaři a k praktickému
lékaři chodím jen na preventivní prohlídky, nepotřebuji chodit na masáže, záda
mě nebolí, v lékárně mám jen nějaký obvaz a náplast na moje nešikovné ruce.
Pokud se někdo v rodině odře nebo popálí, tak neběžím do lékárny pro mast, ale
udělám si svojí z ječmene a vazelíny. Občas se mi stane, že nevydržím a
nepočkám až mi vychladne čaj a pak si popálím patro. To pak vezmu bobulku
chlorelly a úplně jí v puse nechám rozplynou a problém mám vyřešený.

No a pak ať mi někdo vykládá, že jsou zelenáče drahé. To, že
se mi zlepšil stav nehtů, lépe se opaluji, že mám pravidelnou stolici a cítím
se v pohodě, to už beru jako bonus.

V době, když jsem se poprvé setkala se zelenáči, tak můj
nejmladší
vnouček Šimon nastoupil do školky. Ze začátku bylo vše výborné, ale jak plno
maminek ví, tak nástup do školky začnou provázet nemoci. No a u Šimona to
nebylo jinak. Byl nemocný každý měsíc, pronásledovaly ho průdušky, zápaly plic
a za nedlouho se dostal do nemocnice. Pak jeho mamince doporučil pan doktor,
aby pokud to jde, Šimonka nedávala do školky a nechala jej nějaký měsíc doma
protože při kontrole bylo  zjištěno, že
má Šimonek velmi nízkou imunitu. Maminka, protože je zaměstnaná, mě poprosila a
já co by důchodkyně souhlasila. Tak se Šimonek na nějaký čas nastěhoval ke mě a
dědovi. V té době jsem měla již výborné zkušenosti se zelenými potravinami a
tak jsem samozřejmě v rámci léčení podávala vedle léků i ječmen a chlorellu.
Teď už je ze Šimona školák, baští zelený a už i s maminkou a bráškou. Když šel
na 7 letou prohlídku, tak se pan doktor moc a moc divil, že se spolu dlouho
neviděli. Šimon hraje fotbal, bruslí, lyžuje a lítá jako každý normální kluk a
panu doktorovi prozradil, že za to můžou zelenáče.

Když jsem šla před 3 lety do důchodu, říkala jsem si, na co ten volný
čas využiji. Teď už toho volného času moc nemám, protože ho věnuji studiu
zelených potravin a mým zeleným kamarádům od firmy GW.

Sepsala Věra Papoušková


 

Zkušenosti se ZP

K zeleným potravinám jsem
se dostala cca před půl rokem, protože jsem důvěřovala mé kamarádce, která
s nimi měla osobní zkušenosti. Začala jsem tedy v dávkách - 2x denně
lžičku ječmene a cca 10 - 15 chlorel.

V první fázi (cca 2
měsíců) se mi upravili mé potíže s častým chozením na záchod,
před tím jsem musela po každém jídle a nyní chodím "normálně" a to max. 2x
denně. Asi po dvou měsících jsem zjistila, že je pryč má neustálá lámavost
a nerovnost nehtů
(pokud jsem si nehty nezpevnila speciálním lakem,
ihned jsem o ně přišla) a tento problém byl najednou pryč.

Také se mi vyčistil obličej,
který již půl roku trpěl neustálými záněty - akné v čele u kořene
nosu, měla jsem s tím neustálý boj, zůstávali mi jizvy, které byli velice
vidět, což se opravdu změnilo - po jizvách ani památky a pokud se mi někde něco
objeví v období menstruace je to rychle pryč bez nejmenších stop
(samozřejmě ošetřuji kašičkou z MJ).

Už kvůli ženám, musím zmínit:  nepříjemné, až nesnesitelné bolesti
v době menstruace jsou najednou pryč -  nyní bolesti minimální a tyto dny se zkrátili
pouze na 3-4 dny, které nejsou takovou očistou jako doposud. Zmizel i  neustálí problém s nepříjemnými záněty
a výtoky
. Pokud se tento problém objevil, ihned pomohl výplach roztokem
z mladého ječmene.

Kolem druhého měsíce užívání
jsem  navštívila reflexní terapeutku, která
využívá ke své práci právě zelené potraviny a která mne ujistila v mých
dalších problémech - alergie, astma, štítná žláza, záněty horních
cest
dýchacích
. Dle masírování plošek nohou přesně zjistila, kterých orgánů
se toto onemocnění týká, a doporučila zvýšit dávky ZP - na min. 3x denně MJ a
40-50 CHL (ideální by byla dávka chlorely - hmotnost člověka/2 + 20 CHL pro
řešení každodenních neřestí v životě - ať už špatná strava, stres, či
shon). Dala jsem na její doporučení a již 3 měsíc užívám toto doporučené
množství.

A co mohu říct, že se po takto
změněném dávkování zlepšilo? Určitě se mi zmírnila alergie, kterou jsem měla
jak na prach, roztoče, či chlupy domácích mazlíčků; astma ustoupilo - již
neužívám doporučené a denně používané kortikoidy na roztažení dýchacích cest.
Dále bych zmínila záněty horních cest dýchacích - neexistovalo, že bych mohla
fungovat bez kapek do nosu, neustálá bolest hlavy způsobena zánětem dutin,
uspaný nos, plné oči a nyní ? - pokud se již toto má objevit - cítím pouze jen
náznak toho, že se má začít něco dít, ale následující den vše opět ustupuje.  O zmíněné štítné žláze budu moci hovořit až
po vyšetření, které  mne teprve čeká,
určitě se poté o výsledky podělím.

Ještě nemohu opomenout to, jak
Chlorela krásně pracuje na tom, aby člověka dala do pohody a vyrovnala velké psychické
vypětí, stres
, s kterým se každý den člověk potýká. V tomto
mi je  Chlorela opravdu velkou oporou.

Stejně se mnou začal ZP užívat
i můj přítel, který ze začátku vůbec nevěřil, že by mu mohly ZP pomoci, ale
protože jsem ho přiměla, aby užíval, tak začal i on a to v  dávkách 2x
denně MJ a 20 CHL. Nyní užívá ZP již půl roku a nedá na ně dopustit. Minulý rok
prodělal náběh na zápal plic, z jeho oblíbeného koníčku hokeje - se
nezúčastnil poloviny  zápasů, protože mu
to jeho zdravotní stav nedovolil, imunita byla na bodu mrazu a nemoci se stále
vracely a ani nemluvím o oparech, na které trpěl - od nosu, až k rtu. Po
ZP se vše postupně vrací do normálu - imunita se nastartovala a i přes všechny
nemoci v okolí se mu vše vyhnulo, pokud se objevil opar, bylo to pouze 2x
za ten půl rok a pouze na rtu, který po ošetření kašičkou z MJ se do 2 dnů
krásně vyhojil a ani se neudělali puchýřky. Dále nedá dopustit na užívání MJ
před hokejovým zápasem, který mu dodá spoustu energie.   

Oba máme vyzkoušené, že pokud
se cítíme unavení, či malátní, jako by se o nás nemoc začala pokoušet, okamžitě
navýšíme dávky ZP a do druhého dne nevíme, že se něco dělo.

A nyní už opravdu poslední věc,
kterou jistě ocení každý, který touží po krásném úsměvu s bílými zuby J a to se mi opravdu podařilo. Ani si člověk
nedovede přestavit, jak je to příjemné, když se na Vás někdo zadívá a řekne: "
Ty máš tak krásně bílé zuby, sis je nechala bělit?" a ještě příjemnější je,
když mohu říct, že na tom má zásluhy pouze přírodní věc -  Chlorela!!! A jak na to? - Poslední dávku
užívám po vyčištěných zubech, rozkoušu a zbytky nechám působit v ústech
celou noc ;).

PROTO MOHU ŘÍCT, ŽE ZELENÉ POTRAVINY DOPORUČUJI KAŽDÉMU, KDO CHCE VE SVÉM ŽIVOTĚ NĚJAKOU ZMĚNU
K LEPŠÍMU ;).


Ing. Petra F., Světlá
nad Sázavou; 21.1.2013


 


 


 

                                                                                                                                                                                       


 


 

     


 

                 


 


 


 

 


 

    

 


 

 

 

 

 

CITRON do mrazáku 
 
 V žádném případě to
neberte jako lékařskou pomoc, ale pokud to pomůže jen jediné osobě, bude to
stát za to.

Mnoho profesionálů
v restauracích používá nebo konzumuje citron a je možné používat jej tak, aby
nic nevyšlo nazmar.
Jakmůžete využít celý citron bez odpadu?Jednoduše .. dejte
umytý citron do mrazícího boxu lednice. Jakmile je citron zmrzlý, celý citrón
nastrouhejte (není potřeba loupat) a posypte jim vaše potraviny. Posypte
whisky, vína, zeleninový salát, zmrzlinu, polévky, nudle, špagety, omáčky, rýži,
suši, rybí pokrmy - cokoliv. Všechny potraviny budou mít nečekaně nádhernou
chuť, něco, co jste možná nikdy předtím neochutnali.

 

S největší
pravděpodobností si jen myslíte, že citronové šťávy mají mnoho vitaminu C. To
už není úplná pravda. Co je hlavní výhodou použití celéh citronu kromě
zabránění jeho plýtváním a přidávání nové chuti? Citronové slupky obsahují 5 až
10krát více vitamínů než samotná citronová šťáva. Ano, to je to, co je
plýtvání, ale od této chvíle tento jednoduchý postup zamrznutí celého citronu pomůže
zkonzumovat všechny živiny a ještě mnohem zdravěji. Je také dobré, že citronové
kůry jsou schopny z těla odstranit
zdravotně závadné toxické prvky.

Takže dejte citron
do mrazáku a pak každý den s ním posypejte svá jídla. Je to klíč k tomu, aby byly
vaše potraviny chutnější, a vy budete žít zdravěji a déle! To je tajemství
citronu! Lepší pozdě než nikdy!
Překvapující výhody
citrónu: citron (citrus) je zázračný produkt, zabíjí rakovinné buňky. Je 10.000krát silnější než chemoterapie.


Proč o tom nevíte? Protože laboratoře
mají zájem dělat syntetickou verzi, která jim přinese obrovské zisky. Nyní
můžete pomoci příteli v nouzi tím, že mu dáte vědět, že citronová šťáva je
prospěšná v prevenci onemocnění. Jeho chuť je příjemná a nepřináší strašlivé účinky
chemoterapie. Kolik lidí zbytečně zemře při tomto přísně střeženém tajemství
jen proto, aby nedošlo k ohrožení multimili-onářských velkých společnosti?

Jak víte, jsou
známy citronovníky s více odrůdami citronů a limetek. Můžete jíst ovoce různými
způsoby: můžete jíst řízky, džusy, připravené nápoje, sorbety, pečivo, atd. Má
mnoho ctností, ale nejzajímavější je efekt, vyvolán u cyst a nádorů. Tato
rostlina je osvědčeným lékem proti rakovině všech typů. Někteří říkají, že je
velmi užitečný ve všech variantách rakoviny a je považován i jako
antimikrobiální spektrum proti bakteriálním infekcím a plísním, účinný proti
vnitřním parazitům a červům, reguluje krevní tlak, který je příliš vysoký, je antidepresivem,
bojuje proti stresu a nervovým poruchám.

 Zdroj těchto informací je fascinující: pochází od jednoho
z největších výrobců léků na světě, který říká, že po více než 20 laboratorních
testech od roku 1970 extrakty ukázaly, že ničí zhoubné buňky ve 12 druzích rakoviny,
včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky břišní.

Sloučeniny tohoto
stromu ukázaly 10000 krát lepší výsledky než produkty Adriamycin, drog běžně
používané v chemoterapii na celém světě, který zpomaluje růst nádorových
buněk.

A co je ještě více udivující: tento typ léčby s
extraktem z citronu pouze ničí zhoubné rakovinné buňky a nemá vliv na zdravé
buňky.

Pošli to všem lidem
na kterých Ti záleží a které máš rád !!!!




 
 


 

 

 

 

 

Kontakt

Andělský salon u Františka Horní Zádvoří 218
Bořitov
679 21
775 976 110 fana.havlik@seznam.cz